6726 Szeged, Közép fasor 1-3. E-mail: titkarsag@delvidekhaz.hu
+36 62 592 800

VI. Juhász Gyula Nemzeti Vers-, Énekelt Vers- és Prózamondó Verseny

VI-JuhaszGyula-elodonto5 resizeIdőpont: 2012. május.19 - 2012. május 19.
Helyszín: Rendezvényház, Szeged

A Rendezvényház Nonprofit Kft. és a Csongrád Megyei Közművelődési, Pedagógiai és Sportintézmény ÁMK meghirdeti a VI. Juhász Gyula Vers-, Énekelt Vers-, és Prózamondó Versenyt.

 A verseny lebonyolítása:

A verseny felfutásos rendszerű, előválogatókat 2012 tavaszán és nyarán rendeznek. A megyei, regionális válogatókat – saját döntésük alapján – a művelődési intézmények szervezik. Az országos döntő várható időpontja 2012. szeptember.

Részvételi feltételek:

A vers-, énekelt vers és prózamondó versenyen részt vehet minden 14. életévét betöltött, hazai és határon túl élő magyar nyelvű amatőr jelentkező.

Csongrád megyében, Szegeden 2012. május 19-én rendezzük a regionális elődöntőt, ide az egész ország területéről bárkit szívesen fogadunk.

Kapcsolat: Dohorné Kostyál Zsuzsanna, 62/592-806, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megyei elődöntőn a résztvevőknek két verset kell bemutatni.

1. egy Juhász Gyula vers

2. egy szabadon választott vers vagy próza (a Nyugat különböző korszakai költőinek tollából való mű vagy mai kortárs /1995-ben még élő/ költő, író alkotása).

Egy-egy vers vagy próza hossza nem haladhatja meg az 5 percet. A verseny rendezői örömmel fogadják az újonnan megzenésített versek előadását. Az énekelt vers kategóriában jelentkezőknek minden bemutatott versenyszámot megzenésített változatban kell bemutatniuk.

A megyei elődöntő nevezési lapjait 2011. május 4-ig kérjük elküldeni a következő címre:

Dohorné Kostyál Zsuzsanna
Rendezvényház Nonprofit Kft.
6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • VI-JuhaszGyula-elodonto1_resize
  • VI-JuhaszGyula-elodonto2_resize
  • VI-JuhaszGyula-elodonto3_resize

  • VI-JuhaszGyula-elodonto4_resize
  • VI-JuhaszGyula-elodonto5_resize
  • VI-JuhaszGyula-elodonto6_resize

  • VI-JuhaszGyula-elodonto7_resize
Top of Page