Események betöltése

Visszapillantás a kezdetekre – Vörös Imelda, szabadkai drámapedagógus, színész, bábszínész bemutatása

2023.11.22./17:00 - 18:30

Vörös Imelda szakmája szerint osztálytanító és óvónő, drámapedagógus, színész, és bábszínész. Folyamatosan képzi magát, szabad idejében pedig számtalan gyermek színjátszó csoport szakmai vezetője. Saját előadásainak sikerein túl, elhivatottságát, szakmai hozzáértését, és húsz év odaadó munkáját bizonyítja a tény, hogy színjátszó csoportjai előadásaikkal rendre bejárják Európát sikert sikerre halmozva, igazán nívós díjakkal térve haza. A magyar nyelv napjának apropóján kerül sor erre a bemutatkozásra.

Vörös Imelda munkája, munka iránti alázata, valamint sok éves munkássága ékes bizonyítéka annak, hogy bárhol, és bármilyen körülmények között lehet tenni a jobbért, ha valaki tenni akar.

Az est moderátora Raffai Telecski Ágnes, az Újvidéki Rádió munkatársa, az Újvidéki Színművészeti Akadémia tanára, aki méltó beszélgetőtársa Vörös Imeldának. Kettejük beszélgetésének fő irányvonala a gyerekekkel való foglalkozás, a szép beszéd tanítása, ami a drámapedagógia magas szintű ismeretén  keresztül teremt olyan értéket, amely megmásíthatatlan.

Az estet egy rövid dokumentumfilm bejátszásával gazdagítják, aminek a „Visszapillantás a kezdetekhez”  címet adta Vörös Imelda.

Az est vendége Vörös Ramóna, a Ludasi Ludas Matyi Műv. Egyesület Liliom gyermekkórusának vezetője, és kislánya, Romina, akik mesével, énekekkel szórakoztatják a közönséget.

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2023.11.22.
Időpont:
17:00 - 18:30
Esemény kategória:

Helyszín

Délvidék Ház
Közép fasor 1-3.
Szeged, 6726 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62/592-800
View Helyszín Website

Szervező

Délvidék Ház