A Magyar Házak Hálózatán belül, negyedik helyszínként, Szegeden került sor Brillmann Zsolt AI kutató és szakértő előadására. A két alkalommal 2-2 órában megtartott képzés programját az előadó úgy alakította ki, hogy az a kezdők és a haladók igényeinek egyaránt megfeleljen. Brillmann Zsolt előadása nem csak elméleti ismereteket nyújtott, hanem gyakorlati példákon keresztül is bemutatta az AI képességeit.

Az első napon bemutatta az AI-t és alkalmazási területeit, betekintést nyújtott a kép létrehozási és -szerkesztés lehetőségeibe, és bemutatta azt is, hogy hogyan használhatjuk ezeket az eszközöket saját projektjeinkben.

A második napon választ kaptunk arra, hogyan használható fel az AI a szövegalkotásban, legyen szó marketingtartalomról, ügyfélszolgálati válaszokról vagy akár kreatív írásmunkákról. Ismertette a ChatGPT különböző előfizetési szintjeit, funkcióit és azokat a hatékony alkalmazási módszereket, amelyekkel maximalizálhatjuk az AI által nyújtott előnyöket vállalkozásunk vagy személyes projektjeink számára.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!