A Kölyökidő Családi Nap rendezvénysorozat első, farsangi programjának adott otthont a Délvidék Ház február 22-én, szombaton. A Kölyökidő nem csak egy gyereknap, fő célja, hogy a családok minőségi időt tölthessenek el együtt. Mindehhez remek helyszín a Délvidék Ház, amely akadálymentesített, tágas, változatos funkciójú belső tereivel, folyosóival, éttermével, ruhatárával, az épület előtti ingyenes parkolási lehetőséggel, fedett biciklitárolóval a legkülönfélébb programok megszervezésére is alkalmas.

A Kölyökidő Farsangi Családi Nap a karon ülő babáktól a kisiskolás korosztályon át az apukákig és nagyszülőkig, mindenki számára kínált kikapcsolódást.

A rendezvényre ellátogató családokat olyan programok várták, mint a Quadro játék játszóház, a Logiscool Szeged MINECRAFT foglalkozás, a Praktiker barkács-játszóház gyerekeknek és felnőtteknek, zenés bábszínház, fánkevő verseny, kézműves foglalkozások, vagy az arcfestés- és csillámtetkó. Játék közben a családok minőségi szolgáltatást nyújtó kiállítókat és termékeket is megismerhettek.

A picikkel érkezőknek minden kényelmi szolgáltatást biztosítottak a szervezők a pelenkázáshoz, szoptatáshoz és babaetetéshez is, a résztvevőket ezen felül egész nap nyitva tartó büfé várta.

A ·Kölyökidő Családi Nap Szeged és a Vidáman kft. szervezésében megtartott egész napos farsangi bulin remek hangulat uralkodott, hamarosan pedig újabb élményteli programok várják majd a szegedieket.

A Délvidék Ház már készen áll az újabb fergeteges családi napra…

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!