A Magyar Házak egyedülálló útikönyv-sorozata és honismereti zsebtérképei a mai utazókat segítik abban, hogy nyitottan és jókedvűen újra felfedezzék maguknak tágabb hazánkat, az utolérhetetlenül sokszínű Kárpát-medencét.

A Pataki János nevével fémjelzett könyvsorozat a történelmi és irodalmi emlékhelyekben, legendákban gazdag Partiumba, Felvidékre, Őrvidékre, Nedecvidékre és Délvidékre kalauzol bennünket, de az e tájakra utazás gyakorlati megtervezéséhez, a felkészüléshez is nélkülözhetetlenek.

Az immár harmadik kiadását megért Kárpát-medence útikönyv összegyűjtötte a Kárpát-medence legszebb és legnépszerűbb turista útvonalait, ugyanakkor külön fejezetekben mutatja be a természeti értékeket, a falvakat és a városokat, az itt élő népeket és kultúrájukat és ízelítőt ad a régió szabadidős programválasztékából és gasztronómiai kínáltából is. Ugyanakkor a kiadvány egyfajta belső utazásra is hívja az érdeklődőket, bemutatva az itt élő magyarság szellemi értékeit. A fejezetek irodalmi nagyjaink egy-egy gondolatával indítanak útnak bennünket e csodálatos tájakon.

Utazzanak hát, barátkozzanak, örüljenek és emlékezzenek!

A kiadványokat megtalálják a Délvidék Ház Közép fasor 1-3. szám alatti székhelyén.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!